Skip to main content
Kereskedelem

Egerben is elérhető a McDonald’s házhoz szállítása

By 2020. március 10.

A hazai McDonald’s 2019 júliusában kezdte tesztelni házhoz szállítási lehetőségét a Netpincér felületén. A McDelivery szolgáltatás egyelőre csak a főváros kisebb részén volt elérhető, azonban az ígéretek már akkor is arról szóltak, hogy hamarosan az egész országot lefedik vele – értve ez alatt persze azokat a területeket, ahol van ilyen étterem.

A szolgáltatás rajtra kész lett Egerben is, a Netpincér helyi kínálatában megjelent a gyorsétterem neve és -teljes kínálata.

A leírás alapján a minimális rendelési összeg a KFC-vel megegyezően 2 000 forint, a szállítás díja pedig 590 forint, ez 200 forinttal drágább a konkurenciától. Kuponok egyelőre nem használhatóak fel interneten rendelve. Az egri étterem kiszállítása minden nap 11:00-22:00 között elérhető.

A szolgáltatás megjelenését eddig nem hirdették különösebben, és az egri címlista is némiképp hiányosnak-, vagy legalábbis logikátlannak tűnik. A történelmi belvárosból a Dobó utcára, Dobó térre, Széchenyi utcára gond nélkül szállítanak, a Bajcsy, Érsek, Szent János utcák viszont nem elérhetőek (arra az esetre, ha valaki a meki közvetlen szomszédjába szeretne rendelni). A Felsővárosban is hasonló a helyzet, a Malom utca még választható, a lakótelep többi része azonban hiányzik.

Saját címünket a McDelivery oldalán ellenőrizhetjük, vagy pedig közvetlenül a Netpincér-en, ahol a rendelés leadása is lehetséges.