Skip to main content

Tisztelt egriek!

Arra kérjük Önöket, hogy akinek lehetősége van arra, hogy munkáját otthonról végezze, az kérvényezze ennek lehetőségét munkáltatójánál.

A Polgármesteri Hivatal irodáinak ügyfélfogadása korlátozott módon, de működi fog. Kérjük, Hivatalunkat csak akkor keressék fel személyesen, ha ügyük nem tűr halasztást.

Az Polgármesteri Hivatal minden dolgozójának, akiknek ezen feltételeit biztosítani tudjuk, azok hétfőtől otthoni munkarendben dolgoznak.

Mivel hétfőtől zárva lesznek a bölcsődék, óvodák és iskolák, vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy azon szülők számára, akik az egészségügyben vagy más közszolgálatban dolgoznak, hol, hogyan és milyen feltételekkel tudjuk biztosítani gyermekeik felügyeletét szükség esetén. Erről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.

Nyomatékosan kérjük a lakosságot, hogy kiemelten figyeljenek a higiéniára, legyen mindenki figyelmes saját családjára, fordítson nagyobb figyelmet idős hozzátartozóira.

Továbbra sincs információnk egri megbetegedésről, éppen ezért mindent megteszünk a lehetséges kockázatok csökkentése érdekében, amihez tisztelettel kérjük a lakosság együttműködését.

Mirkóczki Ádám

Eger MJV polgármestere