Skip to main content
Fejlesztés

Elbontották a maradék épületrészt az egykori Egervin telephelyről

By 2020. április 26.

Legalább két megoldhatatlannak tűnő kérdés biztosan van Eger életében, a kettő szál ráadásul szorosan összefonódik: egyik az Aldi nyitása / nem nyitása, a másik pedig az egykori Egervin telephely hasznosítása / nem hasznosítása.

Míg az Aldiról mindeddig csak pletykák láttak napvilágot, az Egervin telephely legalább folyamatosan szolgáltat valami kis izgalmat, időről-időre történik rajta ugyanis valami változás. Az izgalom persze nem eget rengető, egy évig van rajta „eladó” tábla, utána egy évig nincs, aztán őrölnek kicsit a törmeléken, aztán megint eladó, aztán megint nem, és így tovább.

Az „eladó” tábla legutoljára 2019. novemberében került vissza a telekre, azóta idén év elején ismét levették, sőt, pár hete újabb változás is történt. Munkagépek jelentek meg, és elbontották a korábbról még megmaradt, utolsó épületrészt az északkeleti sarokból. Egyelőre ismét ennyi, a gépek elmentek, és most várjuk, hogy visszakerüljön az eladós tábla.

Mivel építkezés nem kezdődött és más változás azóta nem látszik, a bontás oka bizonyára biztonsági intézkedés volt. A telekre könnyen be lehetett jutni, ha valaki leesik a romos emeletről, vagy esetleg maga az emelet omlik rá valakire, az mégsem jó élmény, most így egy veszélyforrással kevesebb maradt a területen.

Olvasónk kérdezte, hogy esetleg tudunk-e ennél többet a területről, de sajnos nem, közzétett nyoma ugyanis nincs, hogy mi készül itt, vagy, hogy készül-e bármi egyáltalán. Ha Te többet tudsz tőlünk, ne tartsd magadban, oszd meg velünk a titkot az üzletfigyelős aloldalunkon.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra