Skip to main content
Kereskedelem

Bemutatkozik a Kappu Specialty Coffee

By 2020. május 23.

Néhány mondatban szeretném összefoglalni az elmúlt 5 nap óta bennem kavargó gondolatokat, érzéseket.

4 éve kezdtem el foglalkozni a kávéval, először hobbi szinten, majd hamar tudatosult bennem, hogy komolyan megfertőzött a különleges minőségű specialty kávék világa. A barista tanfolyamok elvégzése után sem álltam meg a képzésekkel, fáradságot, időt és sokszor az anyagiakat sem kímélve, napi szinten minden lehetőséget megragadtam a tudásom gyarapítására. Szenvedélyemmé vált a különleges minőségű specialty kávék és a minőségi kávéfogyasztás megismerése és átadása környezetemnek. A kávékészítési módokon belül az alternatív eszközök (V60) irányába orientálódtam. Ebben a szakágban a versenyzésbe is belekóstoltam tavaly nyáron, ahol életem első versenyén sikerült elhoznom az első helyezést.

2019. tavaszán határoztam el, hogy korábbi, multinacionális cégeknél töltött éveimet hátrahagyva megvalósítom az álmomat és nyitok Egerben egy kávézót, ahol a minőségi kávék szakszerű és szenvedélyes elkészítése, valamint a hozzám betérő vendégek elégedettsége lesz a középpontban.

A Hibay Károly u. 19. szám alatt található épület hangulata és környezete az első pillanatban magával ragadott. 2020. január 2-án kezdtem el az üzlet átalakítását, ami rengeteg munkát követően a május 18-i megnyitásra lett teljesen készen. A legfontosabb koncepcióm az volt, hogy egy letisztult, „retro„ környezetben, nem pusztán csak egy kávézót, hanem egy otthonos közösségi teret hozzak létre, isteni kávékkal és nagy beszélgetésekkel. Úgy tűnik, hogy az eddigi visszajelzések alapján ez sikerült és nagyon boldog vagyok, hogy azokkal a szavakkal írják le a vendégek a helyet, amiket én megfogalmaztam magamban a kezdetekkor.

A kávézóban különböző szervezett kulturális és kávékóstolási eseményeket is készülök megrendezni.

Szeretném megköszönni mindenkinek a nagyszámú érdeklődést és várok mindenkit szeretettel egy finom kávéra és egy jó beszélgetésre.

Koch Kristóf

Tovább a kávézó facebook oldalára

Mutasd be a vállalkozásod!

Szeretjük Egert. És legalább ugyanennyire szeretjük azokat is, akik tartalommal töltik meg a lakhelyünket.

Ők a helyi vállalkozók.

Hálánk jeléül lehetőséget biztosítunk egri szolgáltatók díjmentes bemutatkozására oldalunkon.

Részletek