Skip to main content
Kereskedelem

Bemutatkozik a CyberFox Gamer Club

By 2020. június 12.

CyberFox Gamer Club – Ideje nagyban játszani!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Varga Bertalan vagyok, a CyberFox Gamer Club üzemeltetője, megalapítója. Pár mondatban szeretném bemutatni és elmesélni, pontosan mi is ez a gamer club, hogyan jött létre.

Hogy megismerjük az első okot, ami a vállalkozás létrehozására sarkallt, elég sokat kell visszautaznunk az időben, egészen a ’90-es évek elejére. Ekkor ismerkedtem meg a számítástechnikával, szerettem bele a számítógépes játékokba, ami gyorsan a hobbimmá vált. Ez a szeretet azóta is tart, gyakran játszom még ma is szabadidőmben, kapcsolódok ki a játékok segítségével. Az idők során sokféle játékot kipróbáltam, igyekeztem lépést tartani az iparág rohamos fejlődésével. Megjelentek a multiplayer játékok, egyre komolyabb szimulátorok láttak napvilágot, majd jött a Vr… azaz a Virtuális valóság és elindult hazánkban is az Esport.

A második ok sokkal kézzel foghatóbb. Mindenképpen valami egyedi dolgot szerettünk volna létrehozni, valamit, ami különleges a maga nemében és Egerben egyedülálló.

Másfél évvel ezelőtt döntöttük el Párommal, hogy létrehozunk egy olyan „szórakozó helyet”, ahol lehetőséget biztosítunk bárkinek kipróbálni ezeket a játékokat, megismerkedni ezekkel a technológiákkal. Nagyon szerettük volna, ha a helység stílusa tükrözi a szolgáltatás színvonalát, így az átalakítás majd három hónapot vett igénybe, de megérte. 2019. július 20-án megnyitottunk a Mátyás Király út 79/B-ben.

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást, legyen az fiatalabb vagy idősebb. 8 db készülékkel rendelkezünk, 4 db Vr szemüvegünk és 2 szimulátorunk várja a játékok kedvelőit. Születésnapok, legény- és lánybúcsúk, csapatépítők lebonyolítását is vállaljuk. Várunk mindenkit szeretettel keddtől péntekig 1400 -2000, szombaton 1000 – 2000 között.

Egy játékot is indítunk! A megosztók közül 2 db 5.000 Ft értékű ajándékutalvány talál gazdára! A sorsolás július 20-án lesz 17 órakor, a Club 1. Születésnapján! Az eredményt a Facebook oldalunkon tesszük közzé. Oszd meg a cikket IDE KATTINTVA és nyerj!

 

PLUSZ! Születésnapunk alkalmából a július 20 –ai héten 30 % kedvezményt biztosítunk minden Játékosnak.

Egy kis ízelítő a helyről: www.cyberfoxgamerclub.hu

Mutasd be a vállalkozásod!

Szeretjük Egert. És legalább ugyanennyire szeretjük azokat is, akik tartalommal töltik meg a lakhelyünket.

Ők a helyi vállalkozók.

Hálánk jeléül lehetőséget biztosítunk egri szolgáltatók díjmentes bemutatkozására oldalunkon.

Részletek