Skip to main content
Kereskedelem

Egerben is házhoz szállít az Auchan

By 2020. augusztus 4.

Augusztus 3-tól az ország teljes területén, így Egerben is elérhetővé vált az Auchan házhoz szállítási szolgáltatása. Ahogyan írják, „a cég ezzel a lépéssel a legkisebb településen élők számára is elérhetővé teszi a nagy áruházak termékválasztékát tartós élelmiszerekből, drogériai és nem élelmiszer termékekből”.

Egerben a Hossó ABC volt az első, aki elindította a házhoz szállítási lehetőségét, a nagyobb üzletek – így pl. a Tesco és az Auchan – ezidáig kivártak.

Az Auchannál a szállítás leggyakrabban a rendelést követő 2. munkanapon történik, tehát, ha csak reggel vesszük észre, hogy elfogyott a gabonapehely mellől a tej, akkor rendelés helyett marad a séta a legközelebbi üzletbe (egyébként a Hossó akár 24 órán belüli szállítást is vállal). A kisebb termékeket a GLS szállítja 990 forintért, a nagyobbakat pedig a HDT vagy KUMI 4 490 forintért.

„Több mint 21 ezer online kapható termékből lehet válogatni, kényelmesen és érintésmentesen. A tartós élelmiszereken, borokon, alkoholos italokon, bio vagy organikus élelmiszereken, nemzetközi termékeken kívül a különféle elektronikai cikkek és a szezonális kínálat is szerepel az online választékban, például az iskolakezdésre készülve az áruházlánc tanszerválasztékából már házhoz is lehet rendelni.”

Forrásunk volt a Napi.hu.