Skip to main content
Kereskedelem

Előkészíti az Online Bevásárlás lehetőségét Egerben a Tesco

By 2020. október 16.

A Tesco még egészen régen, 2013-ban indította el házhoz szállítási lehetőségét Magyarországon, ám a szolgáltatás ekkor még csak Budapesten volt elérhető. Az akkor még újdonságnak számító funkció bevezetése után hosszabb pihenő következett, az áruházlánc csak fokozatosan, évek alatt kapcsolata be a lehetőségbe a nagyobb hazai városokat. Ma már Szeged, Székesfehérvár, Győr, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Tatabánya és Szombathely, illetve ezen települések vonzáskörzete is lefedettnek számít.

A sor minden bizonnyal Egerrel bővülhet hamarosan, a Tesco ugyanis „Bevásárlási asszisztenseket keres Online Bevásárláshoz„, egri munkavégzéssel.

„Valójában vásárolni fogsz, csak fizetést kapsz érte. Jól hangzik, ugye? Összegyűjtöd a vásárló által megrendelt termékeket az eladótérből, ellenőrződ a minőségét és frissességét, hogy a vásárló csak a legjobbat kapja. Természetesen, ha egy vásárló segítséget kér a polcok mellett, mosolyogva állsz rendelkezésére. Az összegyűjtött termékeket előkészíted a szállításhoz. Ha szükséges, más kollégáknak is segítesz az árufeltöltésben, vagy minőségellenőrzésben, mert egy csapat vagyunk.” – Tesco

A Tesco-tól még újdonság lesz Egerben a szolgáltatás, de önmagában a bolti házhoz szállítás műfaja már régebb óta elérhető városunkban. Először a helyi Hossó ABC vezette be ezt a kényelmi funkciót, majd idén nyáron őt követte az Auchan is országos lefedettséggel.