Skip to main content
Kereskedelem

Költözik a Patronus Bár

By 2020. november 19.

Úgy tűnik, hogy kinőtte eddigi otthonát a Patronus Bár, Eger egyik legígéretesebb sörözője ugyanis hamarosan az Almagyar utca 21. szám alá költözik – bízva benne, hogy eljő’ még egy boldogabb világ, amiben ismét látogathatunk vendéglátóhelyeket.

Ezen a címen korábban a Vén Bagoly működött, őt is szerettük nagyon, főleg a „Kultúrkocsma” tartalma miatt. Fénykorában elég menő klubkoncerteknek és kicsit elvont, de abszolút szerethető kiállításoknak adott otthont a söröző, bezárásával a Zöld Pecsétéhez hasonló űrt hagyott maga mögött Egerben. Hogy a Patronus megtart-e ebből az irányból valamit, azt egyelőre nem tudjuk, csak reméljük. Ami viszont biztos, hogy a költözéssel jócskán megnő a befogadóképesség. Bár papíron itt is – ott is 45 fővel szerepel a nyilvántartásban a Patronus, a valóságban az Almagyar utcai helyiség nagyságrendekkel tágasabb lesz és így még több embernek juthat egyszerre a jóból. Végtelenül szurkolunk a sikeres működésnek és persze a mielőbbi újranyitásnak is. Érdeklődők ide kattintva követhetik a Patronus facebook oldalát friss infókért.

A költözés miatt egyik szemünk ugyan nevet, a másik viszont sír, hiszen az eddigi helyszín irgalmatlanul hangulatos volt:

Fotó: ingatlan.com/31839158

A Céhmesterek udvara a belváros egyik legizgalmasabb-, mégis talán legsikertelenebbül hasznosított része, de erről majd egy másik bejegyzésben tervezünk írni, hamarosan. A Patronus költözésével most sajnos üresen maradt egy kiváló üzlethelyiség. Vállalkozókedvűeknek erősen ajánljuk a hirdetést ide kattintva, 250 000 Ft/hó az ár, nézzék csak, barátkozzanak a gondolattal és nyissanak itt minél előbb egy új vendéglátóhelyet. Legalább olyan hangulatosat, mint a Patronus volt.