Skip to main content
Fejlesztés

Megújulhat a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság épülete

By 2020. december 16.

Egy energetikai fejlesztés keretében hamarosan megújulhat a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság épülete. A beruházás fő célja az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítása, ami nyilván nemes szándék, de egyszeri városlakóként ettől önmagában még nem annyira jönnénk lázba. Ami nekünk is fontos a történetből, hogy az épület Eger alighanem legimpozánsabb terén található, a gyönyörűen felújított, és mostanra csupa megszépült épületekkel körbeölelt Eszterházy téren.

A rendőrség az út túloldalán fekszik, és nyáron áldásosan eltakarják a fák, ettől függetlenül télen nem annyira szép látvány. Még bőven vállalható, és bárcsak ez lenne a legrosszabb állapotú épületünk a belvárosban, de tény, hogy egy alaposabb leporolás és újraszínezés azért ráférhet. Nos, a felújítás keretében ez megtörténhet, hiszen hamarosan szigetelik az épület homlokzatait.

Sok minden mást is terveznek még, cserélik a nyílászárókat, javítják a tetőt, napelemrendszert építenek ki, stb. de ezek inkább hasznosak lesznek, semmint látványosak. Érdeklődők ide kattintva olvashatják végig  az ajánlattételi felhívást, amiben részletezésre kerültek a munkák.