Skip to main content
Fejlesztés

Ismét eladóvá vált a Dr. Hibay Károly utcai foghíjtelek

By 2021. január 12.

Idejét sem tudjuk, hogy mióta csúfoskodik már a Dr. Hibay Károly utcai foghíjtelek a belváros kellős közepén, mindenesetre régóta ott van, ez biztos. A telek sorsát 2013-óta követjük a blogon, akkor örültünk meg neki először, hogy eladóvá vált a már akkor is évek óta üres ingatlan. Aztán írtunk róla 2016-ban, 2017-ben és legutoljára 2020-ban is, de mindig csak arról tudtunk beszámolni, hogy valamilyen formában vevőt keresnek rá.

Még ha lassú tempóban haladtak is, de eddig legalább egy társasház építésének a megszokott állomásait láthattuk, melyben először a telek volt eladó, aztán már az ide szánt lakásoknak kerestek tulajdonosokat. 2021 elején azonban itt a nem várt fordulat: újból eladóvá vált a telek.

A 934 négyzetméteres foghíj ezúttal 125 millió forintért várja gazdáját, aki ezúttal viszont már nem csak a telket kaphatja meg, de vele együtt az ide szánt 9 lakásos társasház jogerős építési engedélyes terveit is.

Rejtély, hogy mi baj lehet a telekkel, mindenesetre reményeink már régen szertefoszlottak, hogy valaha épülhet ide bármi is. Érdekességként azért megmutatjuk az engedélyezett társasház látványtervét. Egy nem hivalkodó, környezetébe szépen besimuló épületet álmodtak meg a tervezők.

Fotó: ingatlan.com/31932305