Skip to main content
Kereskedelem

Lángossal, grillel és kávékkal bővült a Netpincér egri kínálata

By 2021. január 21.

Jó ideje nem csak a régről megszokott pizzát, gyrost és hagyományos főfogásokat rendelhetjük már házhoz a Netpincérről, a kínálat például fánkkal, kürtős kaláccsal és süteményekkel is bővült a járványhelyzetben. A közelmúltban három újabb egri vendéglátóhely csatlakozott az oldalhoz, a felhozatal így még színesebbé vált.

Lángos a’la Rohlicsek

Eger (számunkra) elsőszámú lángosozója is elérhetővé tette kínálatát, sima tejfölös 740 forintért, füstölt sajtos-tejfölös-fokhagymás pedig 960 forintért utazik a lakásunkig hagyományos csomagolásban, ha dobozban kérjük, akkor az +100 forint. Az autentikus hangulat kedvéért a lángos mellé kérhető házi citromos tea is, fél liter 370 forintért. Szállítási költség nincsen, rendelni keddtől-péntekig 9-12 óra között, valamint szombaton 9-11 óra között lehetséges. Tovább a rendeléshez.

Magyar Grill

Jól emlékezhetsz, ezt a cégnevet tényleg a Tesco parkolóban láthattad korábban. Mindig sor áll a piros autó előtt és ha nem érkezel időben, már nem marad csirke. A meglepően népszerű – bár kétségtelenül nagyon finom – grillhúsok ezután hétfőtől-szombatig 9:00 és 19:00 között, valamint vasárnap 9:00 és 18:00 között utaznak a megadott címre, kiszállítási díj nélkül. Egy egész grillcsirke 2 500 forintba kerül, míg egy csülök 3 500 forintba, ezek az árak kicsit magasabbnak tűnnek a helyszíni vásárlósnál, de hát a kényelemnek ára van. Tovább a rendeléshez.

Manooka Kávézó és Reggeliző

A Kracker udvarban működő Manooka Eger egyik tiszta szívből szerethető kávézója, jó helyen van, jó minőséget kínál és nagyon hangulatos. Termékei ingyenes szállítással már házhoz is kérhetők, Serrano sonkás bagel 1 190 forintért, ugyanez tükörtojással 1 490 forintért. A kínálatban gluténmentes kekszek és vegán sütemények is szerepelnek, ha valaki erre vágyik, plusz vannak különlegesebb üdítők (Fritz, Mischmasch, Seicha matcha) és kávék, igény szerint akár növényi tejjel is – bár ezeket nyilván közeli irodákba érdemes leginkább kérni, ha a város szélére utaznak, akkor azért veszíthetnek az élvezeti értékükből. A rendelés hétfőtől-vasárnapig 8:00 és 15:00 között érhető el. Tovább a rendeléshez.