Skip to main content
Kereskedelem

Két kiváló étteremmel bővült a Netpincér kínálata

By 2021. február 13.

Többször örömködtünk már amiatt a blogon, hogy a koronavírus-járvány talán egyetlen pozitív következményeként, eddig soha nem látott házhoz szállítós ételkínálatból válogathatunk ma az interneten. Mi ezen az oldalunkon gyűjtöttük össze a rendelést teljesítő éttermeket, de a Netpincér felületét böngészve is azt tapasztalhatjuk, hogy érdemben nőtt a választható éttermek száma. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire jó dolog rendelni…

Az ételrendelés a járvány ideje alatt is engedélyezett és biztonságos. Ezen felül hasznos, hiszen a segítségével nem kell konzerveken és liszten élned. Nem kell lemondanod az éttermekben megszokott ízélményről és nem kell azon sem gondolkoznod, hogy melyik nap, mit főzz otthon. És kicsit még segíthetsz is vele a forgalomkiesés miatt nehéz helyzetbe került vendéglátókon.

A napokban két újabb jól ismert és nagyon jó minőségű ételeket kínáló étteremmel bővült a Netpincér kínálata.

Bar Italia

A Dobó téri Bar Italia Eger egyik legjobb olasz étterme. Tészták, pizzák, pannuozzok már lakásajtóig közlekednek, ráadásul ingyenes kiszállítással. Rendelni hétfőtől-vasárnapig 11:00-21:00 között lehetséges. Tovább a rendeléshez.

Trifla

Egyik személyes kedvencünk, a Trifla is elérhetővé vált a rendelős oldalon, így egy picivel máris jobb hely lett a világ. A megszokott, kiváló ízek mellett olyan különlegesség is rendelhető, mint rántott békacomb. Elsőre talán bizarrul hangzik, de finom, és ahhoz képest, hogy régen még külön halpiaca is volt Egernek, ma méltatlanul háttérbe szorult ez a fogás. A Trifla hétfőtől-csütörtökig 10:00-19:30 között, pénteken és szombaton 10:00-20:00 között, vasárnap pedig 11:00-19:30 között rendelhető házhoz, a kiszállítás itt is ingyenes. Tovább a rendeléshez.