Skip to main content
Kereskedelem

Bemutatkozik a Diéta Life Market

By 2021. február 25.

Új üzlet szépíti a Széchenyi utcát!

A blogon korábban megjelent cikkekben említést tettek róla, hogy Eger főutcájának nem az elmúlt évek jelentették a fénykorát. Hosszú hónapokig üresen álló üzletek és omladozó épületek jellemezték, nem volt jó érzés végig sétálni rajta.

A pandémia időszaka alatt Eger utcái kiürültek, kevés emberrel lehet találkozni, a fő utca nyüzsgése megszűnt létezni, zárva vannak az éttermek, nincs szociális élet. Ebben a megváltozott helyzetben rendkívül fontos, hogy testi-lelki és fizikai egészségünket megőrizzük és javítsuk, illetve, hogy tudjunk alkalmazkodni a megváltozott élethez és ne csak a színházat vigyük otthonunkba, hanem az éttermeket, kávézókat is, ezzel támogatva a helyi kisvállalkozókat.

A Széchenyi utca 23-ban található Diéta Life Market üzletben minden alapanyag megtalálható, amiből egy egészséges, glutén -, laktóz -, cukormentes, vagy vegán vasárnapi ebéd elkészíthető; nassolnivalók széles kínálatából válogathatunk az esti családi filmezéshez és kávékülönlegességek sora várja a kávézás szerelmeseit, akik szeretnének konyhájukba idilli kávézói hangulatot csempészni a korlátozások idejére.

A látvány magáért beszél, tekintse meg a bolt üzlet bemutató videóját és keresse fel az egri vállalkozást. >>

Az üzlet nem csak termékeivel, hanem egy zárt közösséggel is szeretné segíteni a helyiek egészséges életmódjának fenntartását. A ProBio Eger – Egészségesen Egerért csoportban egészségtudatos, gluténmentes, laktózmentes, cukormentes recepteket oszthatnak meg a csoporttagok, ezen felül pedig kérdezhetnek egymástól bármiről, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódik.

Tovább a ProBio Eger csoportba
Tovább a Diéta Life Market - Eger oldalára

Mutasd be a vállalkozásod!

Szeretjük Egert. És legalább ugyanennyire szeretjük azokat is, akik tartalommal töltik meg a lakhelyünket.

Ők a helyi vállalkozók.

Hálánk jeléül lehetőséget biztosítunk egri szolgáltatók díjmentes bemutatkozására oldalunkon.

Részletek