Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan megnyílhat Eger új 4 csillagos szállodája

By 2021. február 25.

Egészen régen, 2019 szeptemberében említettük a blogon, hogy boutique hotel nyílik a Tábornok-házban. A történettől már akkor oda és vissza voltunk örömünkben, hiszen a beruházás minden elemében üdvözölendőnek számított. Ahogy írtuk:

“Jó, hogy szállodaszintű szállásfejlesztésről beszélhetünk, jó, hogy nagyobb vásárlóerővel rendelkező réteg a célközönség, és jó, mi több, nagyon-nagyon jó az a megoldás, ahogyan a belső terek megvalósulnak.”

A látványtervek szerint a belső tereket igazán különleges és igényes módon Egerre jellemző megjelenéssel szerették volna kialakítani.

A kezdeti fellángolást kisebb hullámvölgy követte, a 2019-ben elkezdett munkálatok ugyanis megtorpanni látszottak. Kellően el is keseredtünk, de csak azért, hogy most újra optimistává válhassunk!

A közelmúltban ismét mozgolódni kezdtek az 1700-as években épült házban! A címben belengetett közelgő nyitást pedig még ennél is konkrétabb tényre alapozzuk: egy eddig ismeretlen szálloda “1552 Boutique Hotel Eger” néven már szobalányt és recepcióst keres!

A nyitással kapcsolatban még rengeteg a kérdőjel. Az álláshirdetésből nem derül ki pontosan, hogy valóban a Tábornok-házról van-e szó, bár nyilván nem nyílnak sajnos hetente ilyen hotelek Egerben, így aligha lehet ez egy másik hely. Ugyanígy kérdéses a belső terek megjelenése, hiszen 2019-óta eltelt már egy kis idő, bőven lehet, hogy lecserélték a terveket. Kis bizonytalanság van még tehát a történetben, de az apró puzzle-darabok összerakása után azért nagyon-nagy meglepetésre nem számíthatunk már. Hamarosan egy magas minőségű szállodával gazdagodik Eger, aminél aligha történhetne jobb dolog a város turizmusával!