Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan Egerben is elérhető lesz az eMAG easybox átvételi módja

By 2021. május 24.

A csomagautomaták megjelenése alighanem a legjobb dolog volt, ami az internetes rendelésekkel csak történhetett… Ezeknek a szimpatikus vas dobozoknak hála nem kell már várni a futárra, nem kell mástól szívességet kérni, hogy vegyen át nekünk valamit, sőt, egyáltalán nem kell emberhez sem kell szólnunk, ami valljuk be, nagyon vonzó tényező.

Az egyik legnagyobb hazai online áruház, az eMAG saját csomagautomatákat használ, amiből viszont Budapesten kívül eddig alig volt csak néhány darab az országban.

És itt jön az örömteli helyi vonatkozás: a napokban megjelent egy ilyen automata a Mátyás király út 2. szám alatti OMV töltőállomás előtt!

Csak ilyen kissé ügyetlen fotónk van róla, de azért látható ezen is. Az egri automata egyelőre még nem választható átvételi helynek az eMAG oldalán, de már tűkön ülünk, hogy ez mikor változik meg. Az automatás kézbesítés jelenleg 590 forintba kerül (appon keresztül pedig ingyenes), így a kényelem mellett olcsóbb is lesz az átvétel, a hagyományos szállítás ugyanis 890 forintba kerül.