Skip to main content
Kereskedelem

Pizza King nyílik a Felsővárosban

By 2021. május 25.

Hamarosan éttermet nyit Egerben a Pizza King. Az étterem neve Budapestről lehet ismerős, a fővárosban már 10 egység tartozik a lánchoz. Az egri nyitás hírét olvasónk küldte a pletykaoldalunkon, amiért ezúton is végtelenül hálásak vagyunk neki, köszönjük!

“A Pizza King 2006-ban nyitotta meg az első éttermét Budapesten a belváros szívében (Akácfa utcában) pár perc sétára a Blaha Lujza tértől. Kis létszámmal, de annál nagyobb elkötelezettséggel, igazi családias légkörrel kezdte el vendéglátói tevékenységét az étterem. Nagyon fontosnak szempontnak tartotta, hogy kiszolgálja azt a vendégközönséget, akiknek fontos a minőség, az ár és a családias légkör.

A Pizza King volt az első Magyarországon, aki 39 perc gyorsasági idő alatt le tudott tenni az elvárások alapján minőséget, amit ez a szakma megkövetel. Ekkor még csak szinte a belváros területet fedte le a hálózat. Népszerűségének és közkedveltségének köszönhetően szinte márka név lett a piacon, ezáltal hihetetlenül gyors sikerrel, lendületes fejlődést mutatva folyamatosan terjeszkedett a főváros egész területén a közkedvelt étteremláncolat.”

Pizza King Express

Olvasónk beküldése nyomán keresgéltünk kicsit az interneten, de ahogy belemelegedtünk volna, már meg is volt, amit kerestünk: a pizzéria pár napja facebook oldalán is bejelentette a hírt.

Fotó: Pizza King Express / Facebook

A Pizza King a felsővárosi Tesco déli bejáratához érkezik. Az egység a hipermarket épületén kívülre kerül, nem lesz saját vendégtere, tehát csak előtte, illetve házhoz rendelve lehet majd elfogyasztani a termékeiket, ahogyan ez számos budapesti éttermüknél is működik.

Érdeklődőknek ajánljuk a márka facebook oldalát követésre, ahol az egri egységről is várhatók még részletek.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra