Skip to main content
Kereskedelem

Nem hosszabbít franchise szerződést a Jókai utcai Update LOW CARB Shop & Specialty Coffee Bar

By 2021. július 8.

Alább a Jókai utcában működő Update LOW CARB Shop & Specialty Coffee Bar közleménye olvasható. Végtelenül kíváncsian és bizakodva várjuk a folytatást, érdeklődők ide kattintva érhetik el a vendéglátóhely facebook oldalát naprakész infókért.


Cégünk 10 év együttműködés után úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a 2011ben kötött franchise szerződés a Norbi Update Zrt-vel.

2011. augusztusában nyitottuk meg Egerben a Norbi Update Üzlet és Kávézót. Ez a nyitás idején alapterülete és a kávézó koncepció miatt különleges üzlet volt a Norbi Update hálózatban.

Működésünk alatt az alaptevékenységen túl is igyekeztünk szerepet vállalni a város életében:

  • Sok művésznek, alkotónak adtunk lehetőséget műveit kiállítani kávézónkban.
  • Több alkalommal szerveztünk egészégügyi szűrést, edukációs előadást.
  • 2014-ben elsők közt mutattuk meg az érdeklődő vendégeknek a specialty kávé élményét. Rendszeres edukációs kávékóstolókat (cupping) szerveztünk saját kávézónkban és más újhullámos kávézókkal közösen.
  • Számtalan alkalommal   szerveztünk távolkeleti     teakultúrát    bemutató programot.
  • Alkalmanként szerepet vállaltunk karitatív programokban.

Miután 2019-ben új helyre költözött üzletünk, mindinkább előtérbe került a vendéglátás és a gasztronómia. A kávé mellett izgalmas reggeli és hamburger kínálattal örvendeztettük meg a közönséget.

Most úgy döntöttünk, utunkat a franchise rendszeren kívül folytatjuk.

Vállalkozásunk a jövőben a vendéglátó tevékenység mellett delikát üzletként fog tovább működni. Többségben hazai kistermelők, kis cégek termékeit fogjuk kínálni.

Többek közt, a teljesség igénye nélkül:

  • Pékségünkben a közkedvelt „Szabi A Pék” vadkovászos termékei lesznek elérhetőek.
  • Külön sajtpultban kínáljuk a hazai sajtkészítők termékeinek legjavát Sándor Tamás sajtmester ajánlásával.
  • Fantasztikus ízvilágú mangalica és Angus marha termékekkel készülünk a Kövér Tanya és a Hortobágy Angus jóvoltából.
  • A kínálatunkban helyet kapnak még lekvárok, szörpök, magkrémek, zöldségkrémek, kézműves csokoládék, és sok más finomság.

Célunk, hogy kínálatunkban szereplő termékekben a lehető legkevesebb legyen a szükségtelen adalékanyag, ugyanakkor ízükkel élményt szerezzünk a fogyasztóknak. Egy-egy apró örömöt, hiszen abból mostanában kevés jut a hétköznapokra.

Alap gondolatunk:

Egy napon ráeszmélünk, hogy a boldogság nem más, mint élvezni egy-egy pillanatot. Rácsodálkozni egy szép helyre: egy térre, a természet szépségére, egy műemlékre. Persze magában a helyszín nem biztos, hogy elegendő. Emberek is kellenek, akik szívvel, lélekkel tartalommal töltik meg. Egy mosoly, pár kedves szó. Mellé egy felejthetetlen íz, ami az ízlelőbimbóinkat is jókedvre deríti. Egy jóízű étel, roppanó kenyér, illatos bor, aromás kávé. Ezek együtt az élet apró örömei.