Skip to main content
Kereskedelem

Üzletet nyit Egerben az EcoFamily

By 2021. július 27.

Hamarosan új üzletet nyit Egerben a magyar kötődésű EcoFamily.

„Az EcoFamily egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon, hanem a hasznosság is fontos. Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz környezetének a szeretet és szolgálat jegyében. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegyük, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.”

Az üzlet neve még kevésbé ismert felénk, Heves megyében ez lesz az első egységük, de az országban már 54 ponton képviseltetik magukat.

„Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka”

Az üzletnyitás helyszínéről és időpontjáról még nincsen információ (pletykák szerint az Északi lakótelepre, a Jysk mellé érkezhetnek). Az üzletlánc egyelőre üzletvezetőt és eladó-pénztárost keres az új egri egységébe.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra