Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Sikk Kávézó és Bár

By 2021. augusztus 3.október 10th, 2022

Frissítés: 2021. október 9. / Tünde

Csodálatos hely, jó társaság. Szuper szombat esti buli!! Köszönjük!!

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Mary

5

5

5

5

Átlag pontszám: 5


Frissítés: 2021. augusztus 10. / Árpád

Kellemes légkör, ügyes, csinos fiatal személyzet!! A terasz picit közel az úthoz, zajos, de ellensúlyozza a hangulat. A vendégek kultúráltak, a zene kellemes!! Elégedetten távoztunk!! Köszönjük Pethő házaspár

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Mary

5

5

5

5

Átlag pontszám: 5


Első beszámoló: 2021. augusztus 1. / Anita

Óriási ital kínálattal, 4 féle csapolt sörrel, egyedülállóan Egerben csak a Sikkben kézműves angol THE BEERTAILOR CSAPOLT ANANÁSZ sörrel, frissen darált Mokambo kávéval, melegszendvicsekkel, sajt- és paraszt tálakkal, kenegetőssel, lilahagymás sült házizsíros kenyérrel is várja szeretett Vendégeit a SIKK!

Érdemes a facebook oldalt követni, mert minden hétvégén pop, rock, rockabilly, jazz, blues, funky, pop zenei stílust képviselő zenekarok lépnek fel, teljes mértékben élő előadással, fantasztikus hangulatot teremtve hétvégén hajnalig, hétköznap a Vendégeik igényeihez igazodva, 23 óráig, igény esetén hajnali 2ig is! Érdemes kipróbálni, szülinapot, randikat, leány vagy legénybúcsúkat, baráti összejöveteleket …Stb is ide szervezni! Állandó ital akciókkal, és gratis meglepi falatkákkal kedveskednek a Vendégeknek, hogy jobban csússzon az a hideg sör, vagy pálinka, de ha hirtelen megéheztél sem kelljen elhagyni ezt a zseniális helyet!

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Anita

5

5

5

5

Pilsner Urquell 700.- ,Kozel 700.-,DREHER Meggy 1050.-,The BEERTAILOR CSAPOLT ANANÁSZ 1150.- ,

Átlag pontszám: 5