Skip to main content
Kereskedelem

Tematikus szállodával bővült az Excalibur étterem

By 2021. augusztus 17.

Az Excalibur éttermet alighanem minden egri ismeri, ha más nem, legalább névről biztosan. Az érsekkerti vendéglátóhelynek ideális az elhelyezkedése, bőségesek és finomak az ételei, amik már önmagukban elegendőek lennének ahhoz, hogy egy étterem népszerű legyen, de az Excalibur emellett egy középkori tematikát is magára húzott, hogy még különlegesebbnek számítson a térségben. Az Egri Bor Most cikkéből pedig kiderül, hogy idén nyáron tovább bővítették a profiljukat: hatszobás élményhotel nyílt az épület emeletén.

„Fáradt vándor, ki betérsz hozzánk, hogy jót lakomázz, tán szomjad borral oltván lepihennél kicsit – jó hírünk van – Nagyságid ezt megteheti itt! Hat szobánk van Terád várván, s tetőnkön egy házi-Sárkány. Háltak már itt koboldok és vidám udvari bolondok, egy se ment el ijedten, sokkal inkább pihenten. Foglalj gyorsan, s nem hibázol, hisz innen már csak Te hiányzol. A fekhelyink kényelmesek, ráadásul érdekesek. Úgy hajthatod fejed hátra, mint Királynő a sárkányvárba. Étkeink már messze híresek – de reggeli falatjaink is fenségesek!”

excaliburetterem.hu

Minden minőségi szállásfejlesztésért rajongunk Egerben, hiszen színesítik a turisztikai kínálatot, fizetőképesebb, igényesebb vendégkört vonzanak, és minél több van belőlük, együttes erővel annál magasabb nívót adnak a városnak is. Az Excalibur miniHotel éppen ilyen fejlesztésnek tűnik, képekről nézve egyértelműen jobb hely lett tőle Eger. És erről árulkodnak az első vendégértékelések is. A szálláshely leggyengébb pontjának a reggeli tűnik, ami jó hír, mivel ezen viszonylag könnyen lehet javítani. 52 értékelés alapján ezzel együtt is 10/9,2 -es értéket ért el a szálloda, soha rosszabbat a városba!

Érdeklődők Booking.com-on böngészhetnek vendégértékeléseket, képeket és árakat a szállodáról.