Skip to main content
Kereskedelem

Műszaki átadásához közelít az egri Aldi

By 2022. március 24.

Ha minden igaz, még kb. 1 hónapot kell várni Eger első Aldi áruházának nyitásáig. Hivatalos dátum egyelőre nincsen, az április végi időpont csak pletykaként kering az egri közbeszédben, az viszont biztos, hogy soha ilyen közel még nem álltunk a tényleges nyitáshoz.

A munka most is javában zajlik a Mátyás király út 138. szám alatt, a helyszínen dolgozó Wrecker Kft. megosztásából pedig azt is megtudhatjuk, hogy napokon belül sor kerül az áruház műszaki átadására. Valamint! Kapunk még 3 friss fotót, illetve megismerhetünk egy kevésbé fontos, ám annál érdekesebb részletet is: az egri lehet majd Magyarország legnagyobb Aldi üzlete!

 

Tény, hogy elég nagy áruházat kapunk, viszonyításképp a legnagyobb budapesti Aldi árúsítótere mintegy 1300 négyzetméter a Lurdy Házban, ezzel szemben az egri boltban mi 1421 négyzetméteren válogathatunk majd. A legnagyobbak viszont így sem leszünk, az országos első helyezett ugyanis Szegeden található 1500 négyzetméterrel. Már, ami az eladótereket illeti… A teljes alapterületre nem találtunk adatokat, úgyhogy ha dúl bennünk a versenyszellem és nagyon szeretnénk hinni az egri Aldi sikerében, akkor azzal továbbra is hitegethetjük magunkat, hogy raktárral együtt tényleg nálunk lehet majd a legnagyobb áruház!