Skip to main content
Kereskedelem

Sörgödör nyílik az egykori Fehérszarvas helyén

By 2022. március 28.

Hamarosan újranyit Eger egyik kultikus üzlethelyisége, a korábban Fehérszarvas Vadásztanyának is otthont adó Klapka György utca 8. szám alatti pincehelyiség.

Az új üzemeltetővel némiképp változik majd a profil: marad ugyan a vendéglátás, ám a hagyományos éttermi vonalhoz képest ezután nagyobb hangsúlyt kapnak az italok. Az új név is erre utal, sörkedvelők már ízlelgethetik a jól csengő szavakat: Fehérszarvas Sörgödör.

Az ígéretek szerint ezeket várhatjuk a Sörgödörben:
  • Minőségi italokat
  • Koktélokat
  • 2db Biliárdasztalt
  • Kézműves hamburgereket
  • Meccs nézési lehetőséget
  • Élőzenét
  • Többféle sörválasztékot

A nyitás dátuma egyelőre nem ismert, érdeklődőknek javasolt követniük a hely facebook oldalát további részletekért.

A Klapka György utcára korábban „Gasztronómiai negyedet” álmodott Mirkóczki Ádám polgármester, éjszaka is nyitva tartó éttermekkel és zenés szórakozóhelyekkel. Az elképzelés eddig mérsékelten valósult meg, akár úgy is mondhatnánk, hogy az égvilágon semmi előrelépés nem történt, bár nem is biztos, hogy kellett volna neki – ahogyan erről a Céhmesterek udvaráról szóló bejegyzésünkben is elmélkedtünk korábban. A Sörgödör mindenesetre most egy lépéssel közelebb hozza a Klapka György utcát az éjszakai élethez. Izgatottan várjuk a folytatást, már csak a Sörgödör profilja miatt is, hiszen Kocsmatúrázóként elképzelhető, hogy az új törzshelyünk van éppen megszületőben…

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra