Skip to main content
Kereskedelem

Teabárt nyit Egerben az OXO Bubble Tea

By 2022. március 31.

Hamarosan Egerbe is megérkezik az OXO Bubble Tea. A név elsősorban Budapestről lehet ismerős, de a cég mostanra már 10 vidéki városban is jelen van, így találkozhatunk velük többek között Debrecenben, Győrben és Szegeden is.

„Az OXO egy színes, különleges ital, fogyasztása közel hozza egymáshoz az embereket.”

A nyitás dátuma és a helyszín még nem ismert, de minden bizonnyal nem önálló üzlethelyiségre kell majd számítani, hanem egy bevásárlóközponti mobilpultra. * A cég jelenleg pultos/pultosnő pozícióra keresi leendő egri munkatársát.

Érdeklődőknek javasolt követni az egri egység facebook oldalát további részletekért és hírekért, aki pedig még a kínálattal ismerkedne meg először, neki az egyik budapesti bár itallapját ajánljuk átböngészésre, hogy lássuk, nagyjából milyen termékekre számíthatunk majd.

* Olvasónktól érkezett a hír, hogy tévedtünk, és mégis csak önálló üzlethelyiségre kell számítani! Az egri OXO várhatóan a Szent János utca 3. szám alá érkezik, az egykori Starbox divatüzlet helyére. Köszönjük a hírt! 

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra