Skip to main content
Fejlesztés

13 lakásos sorház épül a Zöldfa utcán

By 2022. április 8.

A városrész adottságaihoz képest egy viszonylag nagyobb léptékű ingatlanfejlesztés készül az Almagyar-dombon. A Zöldfa utca tetején még beépítetlenül maradt részen egy összesen 13 lakásból álló, magas minőségű sorház felépítését tervezik Zöldfa Lakópark projektnév alatt.

“A projekt egyediségét a kiváló lokáción és a magas minőségű építészeti megoldásokon kívül az ingatlanok önállósága jelenti. Minden lakóház önálló telken fekszik, jogilag és műszakilag is önálló egységet képez. A házak saját mérőórákkal, külön bejárattal, és saját hátsó pihenőkerttel rendelkeznek.”

Zöldfa Lakópark

Fotó: zoldfalakopark.hu

A Zöldfa utca kétségtelenül az Almagyar-domb egyik legjobb része: még viszonylag közel van a belváros akár gyalogosan is, viszont már adott a kertvárosi hangulat és kellően magasan is vagyunk ahhoz, hogy az utca szerencsésebb részeinek egyikén élve gyönyörű panorámát kapjunk az ablakunkból. Az új lakóparknál a kilátás kevésbé lesz meghatározó, ám a kellemes fekvés ezzel együtt is adott a leendő lakóknak.

A beruházás honlapjáról megtudhatunk néhány részletet, például, hogy a tervezett épületek 3 szintből állnak majd, illetve, hogy “az épületegyüttes kialakításának fő szempontja volt a létesítendő házak egymástól szeparált elhelyezése, biztosítva a saját kertrészt és közvetlen kertkapcsolatot”.

Érdeklődők további részleteket, látványterveket és típusterveket a zoldfalakopark.hu weboldalon találhatnak.

Fotó: zoldfalakopark.hu