Skip to main content
Kereskedelem

Visszatérnek Egerbe a G&D süteményei

By 2022. június 1.

Az édesszájúak egri történelemkönyvében máig meghatározó fejezet az az időszak, amíg működött a városban a G&D Kézműves Cukrászda. Az országos viszonylatban is felsőkategóriás minőséget kínáló cukrászda 2018-ban zárt be a Klapka György utcán, először még ideiglenes jelleggel, de aztán – talán a koronavírusnak is köszönhetően – véglegesen.

Jó hír a G&D kedvelőinek, hogy eddig kellett várniuk, már ismét elérhetőek Egerben a Szó Gellért cukrászhoz köthető édességek! A finomságok új helyszínen találhatóak: az újonnan nyílt Cafe Jardin-ban, a Torony és Servita utcák kereszteződésében.

Fotó: Cafe Jardin facebook

 

Cafe Jardin – A nyugalom szigete Eger belvárosában

Egy hely Eger belvárosában, mégis távol a zajtól és a nyüzsgéstől. Egy hely, ahol kényelmes fotelben vagy a füvön leheveredve nézed a minaret csúcsát. Egy hely, ahol anya és lánya megbeszélik gondjaikat egy jó latte, és egy gourmet süti mellett. Egy hely, ahol apa és fia sörözés közben megvitatják az élet nagy dolgait. Egy hely, ahol a barátok és a családok találkoznak. Egy hely, ahol jól érzed magad.

Egerben a Servita Udvarházban található a Cafe Jardin kávéház, cukrászda és ivó. Reggel 8 órától svédasztalos vagy a’la carte reggelivel indítjuk a napot és nem csak a szálló vendégeink részére! De beugorhattok egy jó presszóra, lattéra vagy más szezonális kávé különlegességre. Délelőtt 11 órától azonban már az országosan is ismert és elismert G&D cukrászda különlegességei kerülnek a kínálatba, folytatódik a kávé kánaán, limonádék, alkoholos ital különlegességek, finom helyi borok, csapolt cseh világos pils, belga meggysör, és még sorolhatnák.

Cafe Jardin

Érdeklődők ide kattintva érhetik el az új kávézó facebook oldalát további részletekért és hírekért.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra