Skip to main content
Kereskedelem

Dupláz Egerben a KIK

By 2022. június 27.

Új üzletet nyit Egerben a KIK, a bolt a felsővárosi Cifrakapu utca 164. szám alá érkezik hamarosan.

Az egykori Interfruct áruház épülete mára teljesen átalakult a Cikfrakapu utcán, egyfajta csináld magad bevásárlópark formálódott belőle. A raktáráruház még 2008-ban zárta be üzleteit hazánkban, ingatlanát mintegy 5 évvel ezután a Jysk és egy kínai üzlet hasznosította újból Egerben. Jysk kitart, kínai mostanra bezárt és átadta a helyét az új érkezőknek: Eco Family, dm és Pepco közül is válogathatnak már az Eger északi részein élők. Az ingatlan sarkába kezdetektől pletykálták a KIK érkezését is, ennek viszont sokáig nem volt nyoma, a helyiség átalakítása egy időre félbe maradt.

Most már bizonyos, hogy valóban érkezik KIK is az ingatlanba, a bolt megjelent ugyanis a kereskedelmi tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartásban. A nyitás dátuma egyelőre nem ismert, de a vásárlók könyvét július 14-re dátumozták, így ezen nap körül várható a nagy esemény.

Eger 2. KIK áruháza valamivel nagyobb lesz mint az Agria Parkban működő testvére. Míg utóbbi alapterülete 433,58 négyzetméterrel van nyilvántartva, addig az új üzlet 542,8 négyzetméteres lesz.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra