Skip to main content
Kereskedelem

Új vendéglátóhely nyílik a Sas utcán

By 2022. szeptember 11.

A Sas utcáról aligha a kellemes korzózás jut először az egriek eszébe, a szakasz meglehetősen forgalmas, nem tesz jót a megjelenésének a közeli ipari park és a vasútállomás sem, és az sem éppen emeli a hangulatot, hogy több lakatlan ingatlan is szomorkodik a környéken. Sokáig azt hittük, hogy innen már nem lehet nyerni, míg nem csodák csodájára, egyszer csak elkezdett magára találni az utca.

Az elmúlt évek során több lakóházat és ipari ingatlant is felújítottak, elkészült a faltól-falig tartó rehabilitáció, melynek során kerékpárutat és rendezett parkolókat kapott a szakasz, és a legnagyobb öröm, hogy elkezdtek fogyni a hasznosítatlanul álló ingatlanok is. Utóbbiak közül az egyik legjelentősebb az egykori ÉMÁSZ-központ a Sas és Ady Endre utcák kereszteződésében!

Egy ideje már ismerhető, hogy valami készül a falak mögött. Aki lemaradt volna, neki örömteli hír lehet, hogy a tulajdonos fitness centrumot és vendéglátóhelyet alakít ki a sokáig romosan álló épületben. A belső felújítást követően tervben van a külső homlokzat rendbetétele is, városképileg kétségtelenül ez lesz a legfontosabb rész.

A munkálatok előrehaladtáról árulkodik, hogy már a földszintre tervezett vendéglátóhely részletei is kezdenek körvonalazódni!

A Sas utca 5. szám alatt hamarosan egy egészségtudatos brunchozó, kávézó és bár keverék nyílik Fázis néven.

Amit már most is tudhatunk, hogy lesz különterem zártkörű rendezvények számára, és hogy az üzemeltetők nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy egyfajta találkahellyé váljon a Fázis. Izgatottan várjuk a folytatást, már csak azért is, mert a vendéglátóhely a Sas utca profilját is érdemben tovább javíthatja.

A nyitás dátuma egyelőre nem ismert. A fotókat a Fázis facebook oldaláról kölcsönözzük, ahová érdeklődőknek javasolt továbbkattintaniuk friss hírekért.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra