Skip to main content
KereskedelemMás tollából

Hamburger, pirított tészta és pizza az egriek kedvence

By 2022. szeptember 13.

A Wolt sajtóközleménye

Kedvezményekkel érkezik Egerbe a Wolt roadshow

Idén ősszel lesz egyéves évfordulója annak, hogy Egerben is megjelentek a kék táskás Wolt futár partnerek, akik biciklivel, motorral vagy autóval akár fél óra alatt házhoz szállítják az étteremből rendelt ételt, a főzéshez éppen hiányzó alapanyagot vagy a heti nagybevásárlást. A Wolt számos éttermi és kiskereskedő partnerrel dolgozik együtt Egerben, pizzériától kezdve az állatpatikán át a szupermarketig.

Mit esznek az egriek: hamburger, pirított tészta, gyros, pizza és túró rudi a kedvencek között

A Wolt rendelési statisztikái szerint a legnépszerűbb étel a városban a hamburger, ezt követi a dobogón a pirított zöldséges tészta, a gyros és a pizza. A kiskereskedelmi rendelések között a sör, pezsgő, az ásványvíz és a túró rudi vezet.

A Wolt roadshow-ja szeptember 25-ig, két héten keresztül lesz elérhető az Agria Parkban. A Wolt kiszállítási díj nélküli rendeléseket és egyéb kedvezményeket kínál az egrieknek, ezek részleteiről a roadshow helyszínén lehet tájékozódni.

“A Wolt kedvezményes ajánlatai között a helyi éttermek szerepelnek. A célunk ezzel is az, hogy a helyi éttermeket és vállalkozásokat segítsük abban, hogy még több vendéget érjenek el az alkalmazásunkon keresztül és így növelni tudják az eladásaikat” – mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. “A Wolton ma már nemcsak éttermek között lehet válogatni, hanem akár fél órán belül egy heti bevásárlást is elintézhetünk. Azt látjuk, hogy Egerben is folyamatosan nő a kiskereskedelmi rendelések száma” – tette hozzá Sabjányi.

“Az időszakos kedvezmények, akciók, például az ingyenes házhozszállítási napok nagyon jót tettek a forgalomnak és a pizza-szerelmesek könnyebb megtalálásában is segítettek” – nyilatkozta Szakali János, az egri Pizza Quasi Napoletana tulajdonosa. “A vendégeink imádják a Bambino, a Parma, a Preferita pizzáinkat, de a saláták is nagyon közkedveltek. A rendelések este 6 és 10 óra között a legsűrűbbek, de ilyenkor is azon dolgozunk, hogy a rendelt ételek mielőbb megérkezzenek a vendégekhez” – mondta az étteremtulajdonos.

A Wolt szolgáltatása országszerte már 24 városban elérhető, az éttermeken kívül élelmiszerboltok és egyéb üzletek kínálata is megtalálható az alkalmazásban, állateledeltől kezdve gyerekjátékokon át a táplálékkiegészítőkig. Ezen kívül a Wolt saját kiskereskedelmi üzletekkel is rendelkezik, jelenleg hét Wolt Market áruház üzemel az országban.