Skip to main content
Kereskedelem

Házhoz jönnek a béka desszertek

By 2022. november 7.

November elején újabb cukrászda kínálatával bővült a Foodpanda egri kínálata, már a Boldizsár cukrászda termékei között is válogathatunk!

A vendéglátóhely rátapintott az egriek gyengepontjára: kedvhozó ételfotónak a béka desszertjüket választották. És milyen jól tették, hiszen létezhet ennél szexibb dolog a világon?!

 

Sztárfotó: Boldizsár Cukrászda

Béka desszertet házhoz rendelni az egri életérzés kimaxolása… Ez a retró édesség Erdélyből származik, de mivel más hazai városokban nem annyira ismert, mint nálunk, ezért szeretjük magunkénak tudni Egerben. És valljuk be, van is mire büszkének lennünk, hiszen egy rendkívül elegáns, már-már francia cukrászműhelyek kifinomultságát tükröző édességről van szó. Na jó, nem, de a maga egyszerűségében tényleg egy örök kedvenc, amiben nem lehet csalódni, és amit talán éppen a kedves bugyutasága miatt szeretünk ennyien, ennyire.

A Boldizsár kínálatában persze számos más termék is elérhető még, érdeklődők ide kattintva böngészhetik át a listát. A kiszállítás a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcai cukrászdából történik, a csomagot a Foodpanda futárjai viszik házhoz, egyelőre szállítási díj nélkül. A nyitva tartás hétfő – csütörtök között és vasárnap 9:00-19:00, pénteken és szombaton pedig 9:00-20:00 között alakul.