Skip to main content
Kereskedelem

Sörfürdő nyílik Szarvaskőben

By 2022. november 14.

Hamarosan új lehetőséggel gazdagodik Eger térsége, Craft Beer Spa néven új sörfürdő nyitását tervezik ugyanis Szarvaskőben. És oké, hogy a blogon elsősorban egri vállakozásokkal szoktunk foglalkozni, de hát Szarvaskő majdnem Eger, a sör pedig sör, úgyhogy bőven említést érdemel!

Kinek ne fordult már meg a fejében, hogy milyen lehet Sörben Fürdeni?

Támogatásoddal nálunk hamarosan kipróbálhatod! No, nem csapolt sörben, hanem sör alapanyagokban. A Craft Beer Spa sörfürdőjében a kellemesen meleg, 38 fokos vízhez hozzáadjuk a sörfőzés természetes, száraz összetevőit, a komlót és a malátát, és hozzákeverünk gyógynövény szakértőnk által összeállított gyógynövényeket. Bármelyik csomagunkat is választod, a 70 perces fürdőkúra részét képezi még a turmalinos infraszauna, valamint a fürdőt követő, kellemes relaxáció szalma ágyunkon. Ha mindez pedig nem volna elég, a sörterápia ideje alatt annyi kisüzemi sört csapolhatsz magadnak kisüzemi sörfőzdéinek folyamatosan változó kínálatából, amennyit szeretnél.

Részlet a bemutatkozásból

Az új lehetőség a ma is üzemelő Öko Park Panzió*** -ban kap helyet, a kialakítás már 2021 óta zajlik. Nyitás tavaszra várható, a folyamat meggyorsítása és bebiztosítása érdekében most támogatók csatlakozására számítanak az üzemeltetők. Érdeklődők ezen az oldalon böngészhetik át a részleteket és vásárolhatnak is akár egyúttal már egy sörfürdő terápiát maguknak, párjuknak, haverjaiknak.

Forrásunk volt a visiteger.com.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra