Skip to main content
Kereskedelem

Bezár a Keszegsütő étterem

By 2022. december 28.

Olvasónktól kaptuk a szomorú hírt, hogy 6 év működés után bezár a felsővárosi Keszegsütő étterem. A vendéglátóhely Facebook-on osztotta meg a fejleményt, ahogy írják:

„Egy történet most véget ér, de nem zárul le.

Az elmúlt 6 évben sok minden történt: megnyitottuk az egri Keszegsütőt, nap mint nap sütöttük frissen, finoman a hazai halakat, főztük a szívet is melengető halászlevet, megismertünk Titeket, láttunk meghitten ebédelő párokat, vidám családi lakomákat, halételekkel ismerkedő boldog gyerekeket. Láttuk, ahogy a hal a mindennapotok részévé vált, amitől igazán boldogok vagyunk, hiszen ez a fő célunk: a hal szeretetének és a régmúlt idők hagyományainak, az emberi értékeknek a megtartása.

Bízunk benne, hogy tovább viszitek magatokkal ezeket az értékeket és az egri Keszegsütőben megélt élményeket.

Sajnos egy korszak most lezárul, egri éttermünket bezárjuk. Köszönjük Nektek az elmúlt éveket.

A jó hír, hogy ha nem szeretnétek Keszegsütő élmény nélkül maradni, akkor megtaláljátok a Keszegsütő Miskolcban, a Nyíregyházi Keszegsütőben és a Keszegsütő Salgótarjánban is az utánozhatatlan ízeket.”

Keszegsütő Eger / Facebook

Fotó: Keszegsütő Eger / Facebook

A Keszegsütő Eger egyik méltán népszerű étterme volt, helyiek és turisták is szívesen látogatták, haltepertőjükről széles körben legendákat zengtek. Mivel a közelmúltban a budapesti Keszegsütő is bezárt, így 2023-tól Miskolcra, Salgótarjánba vagy Nyíregyházára kell járnia annak, aki nem szeretne lemondani a megszokott ízekről. Ugyanitt: piaci rés keletkezett Egerben! Városunk sajnos halétterem nélkül maradt, mely információt jó szívvel ajánljuk megfontolásra minden befektetni, vagy vállalkozni szándékozó olvasónknak… Ha minden sarkon nem is bírna el Eger egy ilyen éttermet, a Keszegsütő hiánya azért biztosan érezhető lesz, mely hiányt egy másik névvel, talán másik helyszínen üzleti szempontból is kifizetődő lehet orvosolni.