Skip to main content
Kereskedelem

Mattesz Baby Spa nyílik a Felsővárosban

By 2023. február 10.

Hamarosan Egerben is találkozhatunk a Mattesz Baby Spa szolgáltatásával.

„A terápia a babák számára kifejlesztett Jakuzziban történik, speciális segédeszközökkel. A foglalkozás nem úszásoktatás, hanem egy korai vízhez szoktatás, mely a kisgyermek életkorának mentális és fizikális állapotára épül. A speciális nyakúszó, amely a foglalkozás része, meghagyja a baba szabadságérzetét és a függőleges helyzet erősíti a baba gerincét, javítja az egyensúlyát. Emellett előkészítjük a babát arra, hogy ne maradjon ki a kúszás és a mászás. A Mattesz- módszer megmutatja és megtanítja a szülőket a helyes fogásokra, melyeket a vízben gyakorolhatnak. Ma már szinte minden babát érinti a feszesség, a kötött izomzat és gyakori, hogy kimarad a kúszás és a mászás aminek komoly jelentősége van a későbbiekben, hiszen tanulási zavart és idegrendszeri fejletlenséget okozhat. A foglalkozást kb. 4 hetesen lehet elkezdeni, a lényeg, hogy már gyógyult legyen a köldök. A jakuzziban történő órákat addig javasoljuk, amíg a baba fel nem áll.”

Mattesz Baby Spa

Az egység a Felsővárosban, a Cifrakapu utca 162. szám alatt nyílik, várhatóan márciusban. Érdeklődők ide kattintva találják az egri Mattesz Instagram oldalát további részletekért.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra