Skip to main content
Kereskedelem

Teljes épületet hirdetnek eladásra a vár tövében

By 2023. február 20.

Viszonylag nagy kincsnek számítanak a történelmi belváros ingatlanjai Egerben, a jobb adottságú lakások országos viszonylatban is jövedelmező és értékálló befektetést jelentenek, ennek megfelelően az ilyen hirdetésekre elég szép áron, elég gyorsan le is szoktak csapni a vastagabb pénztárcájú játékosok.

A napokban egy igazi ínyencség került ki a piacra, a vár tövében kínálnak eladásra egy teljes épületet. A vár tövét ne költői túlzásnak értsük, konkrétan így néz ki a hátsó szomszéd:

Fotó: ingatlan.com

A hirdetésben a Dobó István utca 8. számról van szó, ahol egy 2 szintes, 19. században épült, 2 lakásos, részben felújítandó ház keresi új tulajdonosát. Élni is jó lenne itt, de elsősorban talán nem erre szánják az épületet, ahogy írják, „apartmanház céljára történő átépítéshez tervdokumentáció, és költségvetés” máris rendelkezésre áll.

Az ingatlan 866,67 ezer forintos négyzetméterárral, összesen 169 millió forintért vásárolható meg. Kedvhozóként mutatunk néhány külső képet, komolyabb szándékkal érdeklődők ide kattintva tekinthetik meg a teljes hirdetést.