Skip to main content
Kereskedelem

Három új cukrászda nyílik Egerben

By 2023. március 2.

Irigylésre méltó helyzetbe kerülnek hamarosan az édesszájú egriek, hiszen a közeljövőben három új cukrászda nyitását is tervezik a városban!

A legnagyobb egység a Stühmer új cukrászdája lesz a Fellner Jakab utca 1. szám alatt. A vendéglátóhelyet már tavaly év végén elkezdték berendezni, de a folyamat elég lassan halad – persze nem meglepő, ha a jelen gazdasági helyzetben inkább kivárnak az üzemeltetők. A kirakatok alapján viszont még idén megnyílik az egység, nyáron jó eséllyel már végig kóstolhatjuk a kínálatot.

A Fellner Jakab Foglár György utca 2. szám alatti aprócska üzlethelyiségben Szoki Kézműves Fagylaltbár és Sütiház néven nyílik új vendéglátóhely, ez a cím a gyakorlatban a Széchenyi és Szent János utcák kereszteződését jelenti. A legkisebb játékos érkezik a legtávolabbról: a vendéglátóhely székhelye az ország másik felében, Orosházán van bejegyezve. Saját környékükön már több egységet is üzemeltetnek, szurkolunk, hogy Egerben is megtalálják a számításaikat. A nyilvántartás szerint április 1. és szeptember 30. között terveznek nyitva tartani.

Eddig a belvárosban jártunk, de a felsővárosiak sem maradnak ki a jóból, hiszen Rozmaring Cukrászda névvel ők is kapnak egy új cukrászdát a Malomárok utca 31. szám alá – a régi Takarékszövetkezet helyére. A név Mezőkövesdről lehet ismerős, ahol szintén működik ilyen elnevezéssel egy cukrászda, az email cím alapján ugyanarról az üzemeltetőről van szó. A Rozmaring esetében az érdeklődők már a cukrászda Facebook oldalát is követhetik további részletekért.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra