Skip to main content
Kereskedelem

Bezárt Eger egyik legjobb hamburgerezője

By 2023. augusztus 22.

Augusztus 20-án bezárt Eger egyik legendás hamburgerezője, a Bródy Sándor utca 3. szám alatti Bodega Bisztró és Barbecue. A „hamburgerező” megnevezés akár sértő is lehetne, hiszen az étterem profilja messze túlmutatott ezen a kínálaton, és még az is tény, hogy másban is erősek voltak, de hát a hamburgerek… Nem egyszerű hamburgerek voltak ezek, hanem A HAMBURGEREK! Felsőkategóriás minőség középkategóriás áron, a Bodega példaértékű irányt mutatott a hazai kézműves hamburgerezők világában.

Mint egy műalkotás… / Fotó: Bodega Bisztró és Barbecue, Facebook

A kézműves hamburgerek kedvelőiben kétségtelenül nagy űrt hagy maga után a Bodega, de azért nincs minden veszve. Egy 400 méteres körön belül maradva a Hippolit, Dabo, Flamingo és Kávésdoboz hamburgerei is jó választásnak számítanak!

A Bródy Sándor utcai ingatlan egyébként az étterembezárást követően sem marad üresen, ugyanis hamarosan egy másik vállalkozás költözik a bérleménybe.

Bár eddigi formájában most bezárt Bodega, de azért még nincs vége a történetnek! Bánatunkat valamelyest enyhítheti, hogy az üzemeltető máshol és máshogy visszatér ősszel, ahogy bejegyzésükben írják:

„Ezután főként RENDEZVÉNYEKEN, KITELEPÜLÉSEKEN találkozhattok majd velünk, valamint szeptember 4-től új bázisunkról a megszokott rendben szállítjuk majd házhoz az EBÉDMENÜT. A későbbiekben több TEMATIKUS VACSORÁT is szeretnénk tartani régi és új fogásokkal, valamint ünnepekre, összejövetelekre is tudtok majd tőlünk rendelni.”

Bodega Bisztró és Barbecue