Skip to main content
Kereskedelem

Új étterem nyílt a Hadnagy utcán

By 2023. október 12.

Lumen Étterem – Gasztropanzió néven új vendéglátóhely nyílt a Hadnagy utca 12. szám alatt. Ahogy a névből már kiderül, az étteremhez szálláshely is tartozik, egy 8 szobás, felnőttbarát panzióról van szó, melyben csak 14 évnél idősebb vendégeket fogadnak. Nekünk egrieknek az étterem viszont izgalmasabb újdonság, lássuk, mit tud a Lumen!

Ahogy írják, Kreácsik Ádám séf elsősorban tradicionális magyar ételekkel készül, némiképp újragondolt formában. A kínálatban valóban visszaköszönnek a hagyományos ételeink, a teljesség igénye nélkül választhatunk rántott libarillettet céklamajonézzel, kakaslevest sült májgombóccal vagy igény szerint szürkemarha hátszínt is, amik azért kellően meghozzák az ember kedvét egy próbavacsorához. Az italkínálatot böngészve plusz szimpátiapont, hogy bőven szerepelnek egri tételek a borok között, a bennünk lakozó lokálpatrióta ilyenkor mindig elmorzsol egy boldogság könnycseppet. Az étterem üzemeltetése során törekednek a fenntartható és etikus beszerzés elvét követni, kerülik a PET palackok használatát, szűrt vizet kínálnak a vendégeknek.

Viszonyításképp az árak: Palócleves 2 590 Ft, jércemell parmezános bundában salátával, kaviárral, balzsamecettel, öntettel 4 490 Ft, mákos guba 1 950 Ft.

Érdeklődők ide kattintva érhetik el a Lumen Facebook oldalát, ide kattintva pedig a vendéglátóhely honlapját további részletekért, de utóbbin valószínűleg még feltöltés alatt ál la tartalom. Az étterem hétfő-szombat között 12:00-21:00, vasárnap pedig 12:00-18:00 óráig tart nyitva, asztalt foglalni a lumenetterem@gmail.com email címen, illetve a +36 30 742 8905 telefonszámon lehetséges.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra