Skip to main content
Kereskedelem

Media Markt nyílik Egerben

By 2024. február 13.

Üzletnyitást tervez Egerben a Media Markt – erre enged legalábbis következtetni, hogy a cég jelenleg üzletvezetőt és értékesítőt keres városunkban.

„Az első Media Markt áruházunkat 1997. március 11-én nyitottuk meg Budapesten. A vásárlók addig sosem látott nagyságú áruválasztékkal találkoztak a háztartási és szórakoztató elektronika terén. Két év múlva, 1999-től már a Westend City Centerben is elérhetőek voltunk, a kétezres években pedig erőteljes vidéki terjeszkedésbe kezdtünk. Emellett a fővárosban és környékén is nyitottunk új áruházakat. Jelenleg, összesen 35 Media Markt áruházat üzemeltetünk országszerte.”

Media Markt bemutatkozás

Az elektronikai áruházláncnak fontos helyszín lehet Eger, jelenleg ugyanis városunk az egyetlen megyeszékhely Magyarországon, ahol még nincsen üzletük. A tervezett egri egység elhelyezkedéséről, illetve a nyitás dátumáról egyelőre nincsenek további információk.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra