Skip to main content
Kereskedelem

Apartmanként hirdetik eladásra a Bajcsy 15. emeletét

By 2021. május 20.

Évek óta figyelemmel kísérjük a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. szám alatti ház történetét, írtunk róla már 2016-ban, 2019-ben és 2020-ban is. Hiába, hogy a történelmi belváros egyik legkarakteresebb épületéről beszélünk, a hasznosítás valahogy máig nem akart sikerülni. Az ingatlan már legalább 5 éve üresen áll – legalábbis a földszint és az első emelet, mert a másodikon lakások vannak, azokkal nincs gond.

2020-ban jelentős átalakítás kezdődött az épületen, viszont ahogy kiderült, csak szétdarabolták a házat, hogy darabjaiban hátha könnyebb lesz értékesíteni. A tömbbelsőbe nyúló szárnyban lakásokat alakítottak ki, egy május közepén megjelent hirdetés szerint az utcafront 1. emeletén pedig 5 darab apartman kapott helyet, melyeket most egyben kínálnak eladásra.

A 200 négyzetméter alapterületű ingatlan kínálati ára 200 000 000 Ft, ami darabonként 40 000 000 Ft / apartmant jelent, de ez inkább csak érdekesség, mert nincsen mód darabonkénti vásárlásra. Az apartmanok amerikai konyhával és saját fürdőszobával rendelkeznek, na meg valami brutális hangulattal. Még félkészen is lenyűgöző a Bajcsy-Zsilinszky utcára nyíló, egész falas ablak. Ízelítőként mutatunk néhány képet a hirdetésből, de érdeklődőknek, vagy potenciális vásárlóknak ajánlott tovább kattintaniuk az eredeti oldalra.

Az ingatlan földszintjének sorsáról egyelőre nincs hír, bár nem kizárt, hogy előbb-utóbb az is megjelenik majd valamilyen formában a hirdetések között.