Skip to main content
Kereskedelem

Ilyen lesz Eger új McDonald’s étterme

By 2021. szeptember 28.október 21st, 2021

Még augusztusban írtuk a blogon, hogy új éttermet készül nyitni Egerben a McDonald’s. A terv mostanra valósággá vált: ahogyan az Egri Sztorik bejegyzéséből kiderül, már el is kezdődött az étterem építése a Tesco parkolóban. Ehhez kapcsolódva hoztunk egy kis ínyencséget az érdeklődőknek, mutatjuk, milyen lesz a város legújabb autós étterme.

A tervrajz kérésre törölve.

A tervező Buday Balázs Private Designer oldalán más hazai mekik mellett az egri egység terve is elérhető, így nagy vonalakban már megismerhető, hogy mi készül a Nagylaposon.

Az étterem a benzinkút folytatásában épül, két szervízút és az Egri Sztorik becslése szerint 64 parkolóhely területére. A tervek szerint a vendégtér az épület déli részén kerül kialakításra, külső terasszal, amin valószínűleg lesz egy játék is. Az étteremhez összesen 38 parkolóhely épül, de ezek közül 11 igazából a Tesco-hoz fog tartozni a kialakításuk miatt. Lesz egy hely mozgáskorlátozottak részére és kettő elektromos autóknak is (gyanítjuk, töltővel együtt?). Mivel az étterem a buszmegállóhoz közel érkezik, építenek egy járdát ezek összeköttetésében is. A hosszú sorok elkerülésére az autós rendeléseket két terminálnál lehet majd leadni.

A nyitás dátuma egyelőre ismeretlen, de valószínűleg csak néhány hónapot kell már várni az első rendelésig.