Skip to main content
Kereskedelem

Költözik az Európa Bútorház, tényleg jön az Aldi?

By 2021. október 14.

Egyre gyanúsabb, hogy ezúttal már tényleg megérkezhet Egerbe az Aldi.

Az üzletlánc helyi nyitásáról legalább 2013 óta pletykálnak a városban, a nyitás azonban mindmáig várat magára. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy immáron sokadik helyszínként, ezúttal a Lajosváros végén, a Mátyás király út 138. szám alatt próbálkozik letelepedni az üzletlánc. Olvasónk akkor azt írta,

“(…) ősszel megindul Eger első Aldi áruházának kivitelezése az Európa Bútorhaz és a Drilda áruházak helyen. A Drilda már el is költözött a Sas útra, az Európa Bútor pedig augusztus vége felé települ át a Baktai útra. Az Aldi 150% hogy épül, ez nem pletyka, hamarosan megindulnak a munkálatok is!”

Az említett Drilda már régebben elköltözött, és most itt az újabb fejlemény: a „kereskedelmi tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartás” alapján az Európa Bútorház is valóban bezárt eddigi helyén, hogy a Mester utca 5. szám alá költözzön (ez egyébként tényleg a Baktai út mellett van, ahogyan Olvasónk is írta). És van még egy fontos jel, mégpedig, hogy a Mátyás király út 138. teljes átépítése is jópár hete elkezdődött!

Úgy tűnik, soha ilyen közel nem voltunk még egy egri Aldihoz, igaz, hivatalos forrásból még most sem alátámasztott az üzletlánc érkezése. Egyelőre se nyilvános engedélykérés nem érkezett, se munkaerőt nem toboroz a lánc Egerben, így biztosra csak annyit tudunk, hogy valami nagyon készül a város déli végén – talán néhány héten belül azt is megtudjuk, hogy pontosan mi is lesz ez.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra