Skip to main content
Kereskedelem

Már hivatalos: üzletet nyit Egerben az Aldi

By 2021. november 15.

Az Aldi Egerbe érkezéséről már legalább 2013 óta pletykáltak a városban, a nyitás azonban csak nem akart összejönni egyik kinézett helyszínen sem a diszkontáruháznak. Az évek során vizionáltunk már Aldit a Nagylaposra, a Vasút utcára, az M25-ös út csatlakozása mellé, és a legutolsó pletykák szerint a Mátyás király út 138. szám alá is. Nos, utóbbi lett a befutó, valóban itt épül Eger régóta várt Aldi áruháza.

Az eddigi pletykát a „kereskedelmi tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartás” (link) november 15-i frissítése erősítette meg, melyből kiderül, hogy valóban Aldi-t jegyeztek be a Mátyás király út 138. szám alá. Az új üzlet eladótere 1 420 négyzetméter nagyságú lesz, míg a teljes alapterület 2 067 négyzetméter – utóbbi kb. 300 négyzetméterrel kisebb mint a Mátyás király út 144. alatti Lidl alapterülete. Az új üzlethez 150 parkolóhely tartozik majd.

A nyitás napja még nem ismert, de a vásárlók könyvét 2022. március 31-re dátumozták, így ekörülre érdemes időzítenünk az első vásárlásunkat is. A nyitva tartás a jelenlegi bejegyzés szerint az alábbiak szerint alakul, de ez persze még változhat a gyakorlatban: hétfő-szombat 07:00 – 21:00, vasárnap 07:00 – 19:00.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra