Skip to main content
Kereskedelem

A Széchenyi utcán nyit újabb kávézót a Cafe Frei

By 2021. december 4.

Az új vendéglátóhelyeket felsoroló bejegyzésünkre reagált Olvasónk, miszerint hamarosan dupláz Egerben a Cafe Frei is. Ezt eddig egyébként mi is tudtuk, de nálunk itt megállt a tudomány, nem úgy Olvasónknál, aki a helyszínt is megsúgta nekünk! Ezer hála a találatért!

A franchise lánc neve 2010 óta ismerős városunkban, az első Frei kávézó az Agria Parkban nyitotta meg kapuit, ahol máig is működik és éppen a közelmúltban esett át egy belső felújításon. A bevásárlóközponti egység a történelmi belvárosban, a Széchenyi István utca 4. szám alatt kap hamarosan új testvért, az egykori K&H Bank helyén.

Az új egységbe jelenleg baristákat keresnek, de már elérhető a kávézó facebook oldala is, érdeklődőknek ajánlott a követése friss infókért.

Úgy tűnik, hogy nagyon megtalálta a számításait Egerben a kávézó, mivel nem jellemző, hogy vidéki városban több egységet is nyitnának. Persze van néhány kivétel, így Debrecenben és Pécsett is kettő, Győrben pedig egyenesen három kávézó tartozik a lánchoz, de az Egernél népesebb Miskolcon, Nyíregyházán, Szolnokon, Békéscsabán, Szegeden, Kecskeméten például csak 1-1 bolttal vannak jelen.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra