Skip to main content
Kereskedelem

Jóbarátok tematikájú kávézó nyílik a belvárosban

By 2022. február 6.

Decemberben említettük a blogon, hogy az utóbbi időben sorra nyíltak vendéglátóhelyek a belvárosban, az akkori listánkat pedig máris egy újabb szereplővel bővíthetnénk. Aki a cím alapján nyitotta meg a bejegyzést, neki aligha lesz meglepetés: hamarosan egy Jóbarátok tematikájú kávézó is nyílik Egerben!

A Jóbarátok sorozat legendás kávéháza az Érsek utca 11. szám alá érkezik hamarosan Central Perk Eger néven. A nyitás dátuma egyelőre nem ismert, ezért érdeklődőknek ajánlott követni a hely facebook oldalát további infókért.

Ahogyan decemberben is írtuk, az éttermek, cukrászdák, kávézók és bárok elszaporodása a létező legjobb dolog, ami a történelmi városmaggal történhet. Ezek a helyek azon túl, hogy sokaknak munkát és bevételt biztosítanak, élettel (és néha ellenállhatatlanul jó illatokkal) töltik meg az utcákat, a turizmusából hangsúlyosan élő Egernek ez pedig létszükséglete. Minél inkább a korzózásról és fogyasztással összekötött andalgásról szól a belvárosunk, annál jobb hellyé válik Eger – persze úgy könnyű, hogy alapból is az egyik legjobb város vagyunk Magyarországon!

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra