Skip to main content
Fejlesztés

Fotók a Lajosvárosban épülő bringaparkról

By 2022. november 5.

Lassan egy éve, hogy a Lajosvárosba szánt új bringapark terveiről írtunk a blogon.

“A terv egy olyan pálya kialakítása, ami egyben családbarát is, tehát lesznek olyan elemek, amiket a kezdők és az egészen pici gyerekek is bátran tudnak használni és fokozatosan lennének lehelyezve a nehezebb, nagyobb elemek, amit már a rutinosabb, profibb felhasználók is élvezhetnek.

A két pálya tervezett költsége 80 000 000 forint, melyhez az önrész összege 40 000 000 forint.”

Közgyűlési anyag

Kisebb csúszással ugyan, de a tervek azóta elkezdtek testet ölteni, olyannyira, hogy ma már egész jól kivehető, hogy pontosan milyenek lesznek az új pályák.

A munkálatokról a Trail Art Hungary oszt meg időről-időre fotókat Instagramon, ízelítőként ezek közül kölcsönöztünk néhányat a bejegyzéshez. Érdeklődőknek érdemes továbbkattintaniuk a forráshoz még több fotóért!

Az Egerhírek korábban úgy foglalta össze a munkát, hogy „három különböző elem kapcsolódik majd össze a területen, ami egyedülálló az országban: a kicsi gyerekeknek készülő „pumpapálya” hepehupákkal, KRESZ-tanpályával segíti majd a kisgyerekek fejlődését, tanulását, a nagyoknak ugratókkal, tört elemekkel többfunkciós pálya épül, illetve elkészül egy BMX-pálya, ahol évente több hivatalos versenyt rendeznek majd, nemzetközi versenyekkel együtt.”

A pálya átadása 2023 tavaszán várható.