Skip to main content
Kereskedelem

Házhoz jönnek a G&D süteményei

By 2022. december 17.

Durván 4 év szünet után idén júniustól már nem kell nélkülöznünk Egerben a G&D Kézműves Cukrászda süteményeit, köszönhetően a minaret mellett megnyílt Café Jardin kávézónak. A Szó Gellért cukrászhoz köthető édességek egri visszatéréséről itt írtunk korábban a blogon, most pedig itt az újabb fejlemény: már házhoz is rendelhetőek a finomságok!

Fotó: Café Jardin / Facebook

Rendelni a Foodpanda felületén lehet, ahol a Café Jardin további kínálata is elérhető. Ha nem engedtünk a háromféle belga csokoládéból készülő Elegancia sütemény csábításnak, vagy éppen engedtünk, de úgy érezzük, hogy marad még hely mellette, akkor olyan ínyencségek közül is választhatunk, mint füstös tejfölös bundáskenyér, spenótos kéksajtos omlett vagy szilvapálinkás fahéjas cappuccino.

A kiszállítás a Foodpanda futárjaival történik, a szállítási díj 449 forint, ami napszaktól és a távolságtól függően változhat. A minimális rendelési érték 2 000 forint, rendeléseinket pedig hétfőtől vasárnapig 09:00 – 18:30 között adhatjuk le. Éhesek ide kattintva böngészhetik át a teljes kínálatot.