Skip to main content
Kereskedelem

Már házhoz is rendelhetünk az Istanbul Kebab-ból

By 2023. október 7.

Augusztus végén új kebabos nyílt a Dr. Sándor Imre 2. szám alatt, ami már rögtön az első kóstolás után a kedvenceink közé kerül Egerben. „Forgó dönergrillen készülő hús, bőségesen megrakott pita, kedves és gyors kiszolgálás” – így méltattuk anno a gyorséttermet és a rajongásunkkal nem maradtunk egyedül.

Az Istanbul Kebab hamar népszerűvé vált a gyros- és török ételek kedvelői körében. A vendéglátóhely értékelése Google térképen 4.8, Facebook-on 5.0 és nehéz úgy érkezni, hogy ne álljon sor, amitől viszont nem kell megijedni, mert gyorsan halad a kiszolgálás (rutinos tipp!). Az Istanbul ügyesen tapintott rá a történelmi belváros egy piaci résére, és mivel a vállalt feladatát jó minőségben végzi, a pozitív fogadtatás sem maradt el.

És most jön a lényeg: a népszerű kebabos október elején terjeszkedett! Jó hír a gyrost kedvelő éheseknek, hogy már házhoz is rendelhetjük az ételeket!

Fotó: Istanbul Kebab / Facebook

Az Istanbul Kebab kínálata a Wolt-on érhető el, a szállítást is a futárcég végzi. A termékek árai még vállalható mértékben, de magasabbak az éttermi áraknál: egy gyros pita helyben vásárolva 1 500 forintba, házhoz rendelve pedig 1 890 forintba kerül (plusz a szokásos izgalmak, mint szállítási díj, rendszerhasználati díj, borravaló). A minimális vásárlási összeg 2 000 forint, rendelni a hét minden napján 11:00-22:00 között lehet.

A kínálat ide kattintva tekinthető meg, ahol egyúttal már az első rendelésünk is leadható.