Skip to main content
Kereskedelem

Már foglalható az 1552 Boutique Hotel

By 2021. május 29.

Legutóbb februárban említettük, hogy már személyzetet keresnek Eger új szállodájába, a Tábornok-házban kialakított 1552 Boutique Hotel-be. A napokban elég komoly munkák kezdődtek az épület körül, ezért kíváncsiságból megnéztük, hogy van-e már valami konkrétabb infó a nyitásról. Olyannyira volt, hogy akár szobát is tudtunk volna foglalni!

Február óta elkészült többek között a szálloda facebook oldala, ami egyelőre még nem annyira aktív, de érdeklődőknek érdemes már most bekövetniük a későbbi hírekért. Megtörtént a szálloda nyilvántartásba vétele is, méghozzá 15 szobával és 34 ággyal. Na és a lényeg! Augusztustól Booking.com-on már foglalhatók a szobák! Jelenlegi árakon 2 fő részére, 2 éjszakára augusztus 2. hétfőtől augusztus 4. szerdáig a legolcsóbb szoba 76 465 forintba-, a legdrágább pedig 121 085 forintba kerül.

Ami még jobb hír, hogy a szállásfoglaló oldalra is a 2019-ben bemutatott látványtervek kerültek fel, a tulajdonosok ezek szerint nem változtattak tehát az eredeti elképzelésükön a kialakítást illetően. Szerencsére. A tervek ugyanis egy nagyon szép, Egerhez tematikájában is szorosan kapcsolódó szállodát mutattak, ami várhatóan egy impozáns színfolt lesz majd a város turisztikai kínálatában.