Skip to main content
Kereskedelem

Kiadó a Bajcsy 15. földszinti üzlethelyisége

By 2021. július 8.

A Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. szám alatti épület már régóta visszatérő szereplő a blogon. A történelmi belváros egyik legkarakteresebb és legszebb házát évek óta nem sikerül hasznosítani, az épület nagyobb része már legalább 2016-óta üresen áll. 2020-ban végre átfogó felújítás vette kezdetét, viszont, ahogy kiderült, funkciót ezúttal sem kapott az ingatlan, csak feldarabolták, hogy részenként hátha könnyebb lesz új vevőt, vagy bérlőt találni rá.

A tömbbelső felőli szárnyban lakásokat alakítottak ki – ezek közül még mind a 4 darab eladó. Érdeklődőknek érdemes egy pillantást vetniük a legfelső szint kilátásra, az azért elég menőre sikerült.

Az utcai front első emeletén apartmanokat alakítottak ki, melyek még szintén eladók, bár itt árnyalja a képet, hogy csak egyben keresnek gazdát, összesen 200 millió forintért.

Amikor legutoljára a házzal foglalkoztunk, már említettük, hogy szépen-lassan azért számítunk az utolsó egység, a földszinti üzlethelyiség felbukkanására is a hirdetések között, míg végül tényleg így lett. A 160 négyzetméteres ingatlant 800 ezer forint + ÁFA + rezsi havi bérleti díjon hirdetik, érdeklődők ide kattintva érhetik el az eredeti hirdetést.

Városképi szempontból az üzlet helyzete a legfontosabb. Kicsit tartunk tőle, hogy még mindig hosszú hónapokat, esetleg éveket kell várni egy bérlőre, de előbb-utóbb azért csak méltó funkciót kap ez az épület is a belvárosban.