Skip to main content
Kereskedelem

Új kávézót nyit a belvárosban a Manooka üzemeltetője

By 2023. december 1.december 21st, 2023

A Manooka már 2018-as nyitása óta a belváros egy rejtett kincsének számít. Szeretjük az elhelyezkedését, a megjelenését, a képviselt minőségét és ha lehet még fokozni a felsorolást, akkor azt a szemléletét, ahogy a környezetéhez viszonyul: legutóbb akkor írtunk a vendéglátóhelyről, amikor kitalálták, hogy megszépítik maguk körül a Kracker udvart. Szimpátiánk nem ismer határokat, ezért is végtelenül örömteli hír, hogy a kávézó december elején terjeszkedik!

„Tudjátok mit hoz nekünk a Mikulás…? Egy kistesót.
Viccet félretéve, örömmel tudatjuk, hogy a Manooka család új taggal bővül: hamarosan (reményeink szerint december 6-án) megnyitjuk Eger legújabb kávézóját, a KORU-t. Reméljük Ti is legalább annyira fogjátok szeretni, mint mi.”

Manooka Facebook

A KORU a Dr. Hibay Károly utca 19. szám alá érkezik. Valószínűleg az egykori Kappu Specialty Coffee ingatlanáról van szó, legalábbis a cím stimmel és bár az épületben több üzlethelyiség is található, a nyilvántartás szerint az alapterület is gyanúsan egybevág az előddel. A Kappu egy másik nagyon jó dolog volt, ami a belváros kávékultúrájával történhetett, a vendéglátóhely viszont Felsőtárkányba költözött, így, ha Eger térsége nem is, a belváros azért mindenképp szegényebbé vált a hiányával. A KORU valószínűleg méltó folytatást jelent majd, érdeklődőknek ezt a Facebook oldalt érdemes követniük további aktualitásokért.

Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy jól állunk minőségi kávézókkal! A már említett Manooka és a megelőlegezett bizalommal induló KORU mellett, a teljesség igénye nélkül a Depresso, Kávésdoboz, Central, Kis sziget és KOKA is mind olyan szívvel-lélekkel üzemeltetett kávézók, amelyek emelik Eger minőségét, és amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra